Orange : 0745594067 Telekom : 0784042653  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Locatie  |  Blog Electric  |  Electro UTIL Instal  |  Preturi Mici

  
  
  
  

Despre noi

S.C. ELECTRO UTIL INSTAL S.R.L.

 Societatea S.C. ELECTRO UTIL INSTAL S.R.L. a fost infiintata in 16 decembrie 2010,avand sediul in ALBA IULIA,Bd.Transilvaniei,bl.13b,ap.32 iar PUNCTUL DE LUCRU pe Strada Mircea cel Batran nr.21 bloc G3 ,Alba Iulia. Domeniul de activitate principal al societatii este reprezentat de comertul cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodaresc,al aparatelor de radio si televizoarelor-4643 Produsele comercializate de societatea noastra vin in intampinarea cerintelor pietei romanesti reprezentata atat de consumatori industriali cat si casnici.Gama de produse promovate satisfac pe deplin toate necesitatile clientilor din domeniul instalatiilor electrice Portofoliul clientilor nostri cuprinde companii din diverse domenii de activitate, dar mai ales societati de constructii, instalatii electrice si amenajari interioare.Societatea noastra ofera de asemenea si servicii de copiere,scanare si listare  documente care functioneaza  non stop.Clientii nostri mai pot achiziona si o gama diversificata de articole religioase: statui, statuiete care sunt realizate manual si sunt fabricate de catre societatea noastra.

Ne vindem produsele din magazin  , atat online, cat si prin telefon. Ne selectam cu atentie furnizorii pentru a va oferi cele mai bune produse si servicii. Serviciul nostru de clienti este intotdeuna la dispozitia dvs. daca aveti intrebari sau nevoi speciale.

Servicii – Instalatii Electrice

 

Executie instalatii electrice

Instalatiile electrice reprezinta totalitatea elementelor prin care energia electrica ajunge de la un furnizor la un punct de consum (receptor electric) in scopuri casnice sau industriale precum: iluminat, incalzit, gatit, lucru mecanic, etc.

Instalatiile electrice pot fi montate fie in interiorul unei incinte, unitati, fie in exteriorul acesteia. Astfel, ele se impart in:

• instalatii electrice de interior pentru case si apartamente – acestea se pot monta in interiorul oricarei unitati, cladiri si cuprind urmatoarele elemente: accesorii de montaj, intrerupere, protectie.
• instalatii electrice de exterior pentru case si apartamente – se executa in afara cladirilor si pot servi doar pentru iluminat (instalatii electrice de iluminat) sau pot servi la furnizarea energiei pentru receptoare electrice de puteri mari cum sunt motoarele si cuptoarele electrice, aparatele de sudat, etc. (instalatii electrice de forta).


Reparatii si intretinere instalatii electrice

Instalatiile electrice se degradeaza in timp. De exemplu, intrerupatoarele si prizele pot suferi avarii, cablurile se pot deteriora, conexiunile se pot rupe, iar severitatea in degradare este si mai evidenta acolo unde actioneaza o serie de factori negativi cum sunt produsele chimice corozive, deseurile de constructii, temperaturile extreme sau intretinerea necorespunzatoare din partea proprietarilor sau chiriasilor. De aceea, pentru a maximiza siguranta utilizatorilor, in scopul prevenirii unor pericole neasteptate este necesar ca fiecare instalatie sa fie inspectata periodic.


Proiecte de instalatii electrice si scheme electrice

Activitatea de intretinere si reparare a instalatiilor electrice depinde in mare masura de modul in care acestea au fost proiectate. Realizarea de la zero a unui proiect de instalatii electrice nu este la fel de simpla precum schimbarea unui bec sau inlocuirea unei prize defecte, ci presupune un efort mai mare si multa atentie in faza de proiectare tocmai pentru a simplifica ulterior fazele de executie si intretinere. De aceea, inca de la inceput este recomandata colaborarea cu o firma specializata care dispune de electricieni autorizati deoarece acestia stiu foarte bine cum sa realizeze instalatiile pentru locuinte, cum sa includa in proiect toate elementele, indiferent ca este vorba despre scheme electrice pentru case sau scheme electrice pentru apartamente.


Lucrari de instalatii electrice

Electro Util Instal colaboreaza cuelectricieni autorizati si poate executa urmatoarele tipuri de lucrari de instalatii electrice:

 > Instalatii electrice interioare ,apartamente ,case.

 > Montat tablouri electrice

> Montat lampi cu senzor
> Montat prize si intrerupatoare
> Reparatii instalatii electrice

> Montat plafoniere, candelabre, lustre,

Comenzi si informatii la tel./Fax 0258826511

                                           Mobil : 0745594067

Ne puteti gasi si pe Afacerist.ro aici :

http://www.afacerist.ro/f:electroutilinstal

  
  
  

Categorii

  

  

Branduri

    

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  

  

Oferte speciale